Slibning og lakering

Din gulvspecialist

Skinderskovvej 10
DK-2730 Herlev
CVR nr.39294648
Tlf.: +45 42 42 96 85
info@gulv-express.dk

 • Private og erhverv

 • Totalentrepriser

 • Vi sliber alle typer af gulve

 • Parket – plank – slideben mv.

 • Se vores efterbehandlinger

FÅ ET GODT TILBUD

Professionel rådgivning om slibning og lakering

Gulv-Express står for slibning og lakering af dit gulv

Få det smukkeste resultat med en lakering a dit gulv – lak er det mest slidstærke materiale, specielt hvis du har småbørn eller husdyr.

Hos Gulv-Express lakerer vi gulve hvor som helst, de måtte trænge; i private husstande, på institutioner, butikker – ja, hvor som helst. En lakering af dit gulv kan gøre gulvet smukkere. Med mere end 17 års erfaring i slibning lakering af gulve, ved vi, hvordan det skal gøres.
Lakering af gulv –et slidsikkert valg

Når du først har fået afslebet dit gulv, er lakering af dit gulv et sikkert valg, hvis du ønsker stor slidstyrke samtidig med, at du fortsat kan se træets årer og fine aftegninger. Gennem mange årtier har danskerne valgt lakering af gulv som den foretrukne efterbehandling, og det er blandt andet på grund af slidstyrken og hygiejnehensynet. Efter en lakering af dit gulv, bliver gulvet nemt at vedligeholde og gøre rent.
Lakering af gulv – efter slibning af trægulv

Vi tør godt garantere dig, at du efter vores gulvafslibning vil føle, at du næsten kan svæve hen over det smukke gulv. Du får et gulv, du kan glæde dig over hver dag mange år frem. Efter lakering af gulv påsætter vi paneler, og vi maler gerne vægge, gulve og lofter, hvis du ønsker en hel istandsættelse, der matcher dine nylakerede gulve – så dine rum bliver helt nyistandsat. Og vi rydder naturligvis pænt op efter os. En gulvafslibning giver dine gulve nyt liv!

Tilfredshed med garanti

Når du vælger lak til lakering af gulv, skal du tage udgangspunkt i, hvordan du ønsker, at rummets finish og stil skal være. Du har nemlig flere valgmuligheder, når du skal vælge lakering af gulv. Gulv-Express er eksperter i at lakere med dem alle:

 • Ønsker du lyst gulv – så vælg lakering af gulv med hvidlak

 • Ønsker du en naturlig træfarve – så vælg en lakering af gulv med naturlak

 • Ønsker du en blank overflade – så vælg en lakering af gulv med blank lak

BESTIL OS NU

Professionel slibning og lakering

Et gulv, der er mat eller halvmat/halvblankt, vil være lige så slidstærkt som et blankt gulv, blot er et blankt gulv lidt nemmere at rengøre på grund af den blanke overflade. Gulv Express – gulvbehandling 4. Slibning af trægulve – hvilken slags lak?

Du kan vælge, om du ønsker en vandbaseret eller en oliebaseret lak ved lakering af gulv:

 • Vandbaseret lak/akryllak gulner ikke, den er elastisk, indeholder ingen opløsningsmidler og tørrer hurtigt. Den er lidt mere følsom over for ridser.

 • Oliebaseret lak kan gulne en smule efter en del år men bliver til gengæld meget hård. Den flyder godt sammen og er længe om at tørre. Oliebaseret lak afgiver organisk opløsningsmiddel.

 • PU-lak (polyurethan lak) er en kombination af vandbaseret og oliebaseret lak. Den giver en meget stærk lakeret overflade, som samtidig er smidig og ikke knækker. Den gulner en smule, men afgiver næsten ingen opløsningsmidler.

SKAL GULVENE SLIBES OG LAKERES – KONTAKT OS OG HØR MERE.

Vi står altid klar med et par gode råd og vejledning til dig hvis du ønsker af få slebet og lakeret gulvene. Ring, skriv en mail eller udfyld vores kontaktformular her på siden – så kan vi sammen afdække behovet og aftale nærmere

+45 42 42 96 85

info@gulv-express.dk

  PRIS GARANTI

  Vi har pris garanti, du kan derfor altid være sikker på at du betaler mindste pris

  100% TILFREDS

  Vi går først når vores kunde er 100 % tilfreds. Vi står naturligvis inde for garanti og kvalitet – uanset om der er gået nogle måneder siden behandlingen.

  17 ÅRS ERFARING

  Med over 17 års erfaring, har vi stor erfaring indenfor gulvbehandling, og vil kunne rådgive dig om netop dit gulv.

  GODT TILBUD

  Uforpligtende tilbud afgives – kontakt os med det samme – +45 42 42 96 85