fbpx
GULVAFSLIBNING2022-12-09T10:09:02+00:00

Gulvafslibning

Din gulvspecialist

Skinderskovvej 10
DK-2730 Herlev
CVR nr.39294648
Tlf.: +45 42 42 96 85
info@gulv-express.dk

 • Private og erhverv

 • Totalentrepriser

 • Vi sliber alle typer af gulve

 • Parket – plank – slideben mv.

 • Se vores efterbehandlinger

FÅ ET GODT TILBUD

Professionel rådgivning om gulvafslibning

Efter mange års slid er de fleste trægulve slidt ned med mærker og ujævnheder, derfor er en gulvafslibning en effektiv løsning. Trægulve bliver med tiden lidt mere kedelige i farven, særligt hvis de er ubehandlede, men også lakerede gulve kan tage farve af solen. Har du et smukt trægulv nedenunder lak og slitage, er der ingen grund til at hive gulvet op. En gulvafslibning vil i mange tilfælde kunne genskabe gulvet, så det står smukt, som det gjorde engang.

Gulv-Express er eksperter i at skabe smukke gulve ved gulvafslibning og efterbehandling – og vi ved nøjagtigt, hvordan vi med en præcis og nænsom gulvafslibning kan få dit gulv smukt igen.

Tilfredshed med garanti

Vi tør godt garantere dig, at du efter vores gulvafslibning vil føle, at du næsten kan svæve hen over det smukke gulv. Du får et gulv, du kan glæde dig over hver dag mange år frem. Vi sætter også panelerne fast, ligesom vi gerne maler vægge, gulve og lofter – så dine rum bliver helt nyistandsat. Og vi rydder naturligvis pænt op efter os. En gulvafslibning giver dine gulve nyt liv

Professionel gulvafslibning – hvordan gør vi?

Vi aftaler med dig, hvad der vil være den bedste løsning for netop dit gulv. Massive trægulve kan tåle en markant gulvafslibning, hvor lamelgulve kan tåle op til tre gange gulvafslibning. Laminatgulve derimod kan ingen gulvafslibning tåle.

 • Grovslibning er det første – vi fjerner de værste ujævnheder og den evt. tidligere efterbehandling – lak, maling, oliering – som gulvet har fået tidligere. Så bliver det klart til næste fase af vores gulvafslibning.

 • Finslibning – vi sliber efter og reparerer gulvet, hvor det måtte trænge, hvis der er mærker, huller, revner og knaster. Nu er gulvet fint, træet er “åbent” og klart til sidste fase.

 • Efterbehandling – hvor vi efter dit valg kan behandle med enten olie, lak eller lud – læs mere her:

STÅR DU OG SKAL HAVE SLEBET GULVENE – KONTAKT OS OG HØR MERE.

Vi står altid klar med et par gode råd og vejledning til dig hvis du har behov for at få slebet gulvene. Ring, skriv en mail eller udfyld vores kontaktformular her på siden – så kan vi sammen afdække behovet og aftale nærmere

+45 42 42 96 85info@gulv-express.dk

  Vigtig information til gulvslibning 

  Under dette punkt vil du læse om vigtig information til vores slibeområde:

  Pletguiden2019-06-20T11:04:23+00:00

  Skulle De være uheldig at få pletter på Deres nye gulvtæppe, følg da altid pletnøglen.

  Hvis de ikke har en sådan, ring gerne til Gulvexpressen som altid vil hjælpe med råd og vejledning. Gulvexpressen har et stort udvalg i pletfjerningsmidler Slæb aldrig tunge møbler hen over gulvbelægningen, da der derved kan komme spor og buler i den.

  Riv aldrig i løse tråde, men klip dem over med en saks. Når et tungt møbel har stået længe på samme sted, vil der være trykmærker i tæppet. Disse mærker kan være vanskelige at komme af med, dog vil det til dels rette sig selv over nogle uger.

  Støvsugning med mundstykket direkte på trykmærket har en positiv effekt.

  Monterer De tæppet selv, så husk tæppetape. Det er vigtigt, at tæppet er fikseret med tape og strammet ud i modsat fald kan det bule eller trække sig så tæppet ikke længere passer. Ved køb af tæpper med en anden bagside end skum, skal disse fikseres med lim, da der ellers vil være risiko for, at tæpperne begynder at bule eller trække sig med tiden.

  Ved pålægning af vinyl er det vigtigt altid at montere sandlister samt fejelister, da vinylen altid skal skæres med luft til kant, så det i løs tilstand kan bevæge sig. I større rum over 20 m2 skal vinylen fikseres med lim. Undergulvet skal være helt plant uden fuger, buler, lunker eller revner, da disse vil blive synlige gennem vinylen efter montering. Husk sandlister samt fejelister.

  Det er vigtigt at følge anvisningen på limspanden, specielt med hensyn til limens tørretid. Vinylen skal limes på sugende underlag, da limen ellers ikke kan hærde op. Monteres vinylen for hurtigt, vil der kunne fremkomme ”gasbuler”, som ikke kan fjernes, uden at man prikker hul i vinylen. Husk filtdupper under stole til beskyttelse af vinylen. Vi anbefaler brug af behørigt vaskeplejemiddel til vask af vinylen.

  Tillykke med Deres nye trægulv eller laminatgulv

  Inden De begynder lægningen af Deres trægulv, bedes De kontrollere, at Deres undergulv overholder tolerancekravene, dvs. at ujævnheder i undergulvet aldrig må overstige +/- 2 mm over 2 mm ret skinne.

  Et trægulv reagerer altid på ujævnheder (Gulvet kan begynde at bue eller samlinger kan gå fra eller knække). Der gøres opmærksom på, at såfremt trægulvet ikke monteres af Gulvexpressen , er De som kunde ansvarlig for, at samtlige brædder efterses nøje for eventuelle fejl, da gulvet ikke erstatte, når det først er pålagt.

  Trægulvets fugtighed er under påvirkning af fugtigheden i luften og varmen i rummet. Dette får trægulvet til at udvide sig og trække sig sammen. Der kan derfor periodevis forekomme knirkelyde. Vi skal gøre opmærksom på, at der kan forekomme delte brædder i pakkerne.

  Gulvet er leveret med en ligevægtsfugt, som svarer til en luftfugtighed i rummet på mellem 35-65 RF (Relativ Fugtighed). Det er derfor meget væsentligt, at luftfugtigheden i rummet holdes inden for den nævnte grænse. Ved vandbåren gulvvarme skal varmen være styret af en shuntventil med maks. Fremløbstemperatur på 40 grader, og overfladetemperaturen på trægulvet må maks. være 27 grader.

  Trægulve, uanset overfladebehandling, kan misfarves og/ eller udtørres af direkte og længerevarende sollys. Det er derfor en god idé med en form for solafskærmning i disse områder.

  Vores 8 dages returret gælder også for gulve, såfremt de returneres i uåbnet originalemballage og ikke er specielt hjemtagne produkter. Efter 8 dage tages gulve IKKE retur, da kravene til opbevaring ikke vides overholdt.

  Vi anbefaler brug af behørigt af vaske- og plejemiddel til vedligeholdelse af gulvet.
  NB: Vi henviser til de i pakkerne indlagte lægningsvejledninger. 

  Vedligeholdelse af trægulve – din guide2019-06-20T07:24:21+00:00

  Vedligeholdelse af trægulve – din guide

  Hos Gulv-Express sætter vi kundeservicen højt på vores prioriteringsliste, derfor har vi udarbejdet en guide til vedligeholdelse af trægulve – på den måde kan du sikre dig, at du giver dit nyslebne gulv den helt rigtige behandling, der både kan forlænge levetiden og skønheden. Nedenfor giver vi dig et par tips til, hvad du selv kan gøre, når det kommer til vedligeholdelse af trægulve.
  Nem vedligeholdelse af trægulve

  Efter vi har givet dine trægulve en professionel behandling, kan du glæde dig over, at du kun skal udføre en ganske enkel og overskuelig vedligeholdelse af dine trægulve.
  Vedligeholdelse af lakerede gulve

  Et lakgulv er super enkelt at vedligeholde. Ja, faktisk er der kun tale om helt almindelig gulvvask – præcis som du ville gøre med andre glatte overflader. Vi anbefaler dog, at du benytter dig af et neutralt rengøringsmiddel ved vask af lakerede gulve – på den måde forlænger du lakkens modstandsdygtighed. Vi anbefaler også at genlakering sker inden, at gulvet bliver alt for slidt, så den glatte overflade bibeholdes.
  Ludbehandlet gulv – vedligeholdelse

  Et ludbehandlet gulv er nemt at vedligeholde. Den primære vedligeholdelse er støvsugning, og hvis trægulvet trænger til vask, kan du eksempelvis bruge en hvid olie – den både plejer og giver dit gulv en flot, frisk finish. Du kan også bruge sæbespåner til vedligeholdelse af dine trægulve; sæbespåner både rengør og mørkner gulvets lyse udtryk.
  Sæbebehandlet gulv – vedligeholdelse af trægulve

  Et sæbebehandlet gulv kræver en smule mere forsigtighed end vedligeholdelse af andre typer trægulve. Her kan du rengøre gulvet med en blød kost eller en støvsuger med blødt børstemundstykke for at undgå ridser i gulvet. Du kan også fra tid til anden vaske gulvet med sæbespåner, som både renser og giver gulvet en mere stærk overflade.
  Spørgsmål til vedligeholdelse af trægulve?

  Er du i tvivl, om du giver dit trægulv den rigtige behandling, eller har du spørgsmål til vask af lakerede gulve? Så er du velkommen til at ringe til os på +45 89 88 44 92, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål omkring vedligeholdelse af trægulve.

  Se vores inspirerende referencer

  PRIS GARANTI

  Vi har pris garanti, du kan derfor altid være sikker på at du betaler mindste pris

  100% TILFREDS

  Vi går først når vores kunde er 100 % tilfreds. Vi står naturligvis inde for garanti og kvalitet – uanset om der er gået nogle måneder siden behandlingen.

  17 ÅRS ERFARING

  Med over 17 års erfaring, har vi stor erfaring indenfor gulvbehandling, og vil kunne rådgive dig om netop dit gulv.

  GODT TILBUD

  Uforpligtende tilbud afgives – kontakt os med det samme – +45 42 42 96 85