fbpx
MALER2022-12-09T10:09:03+00:00

Maler afdeling

Din malespecialist

Skinderskovvej 10
DK-2730 Herlev
CVR nr.39294648
Tlf.: +45 42 42 96 85
info@gulv-express.dk

 • Private boliger

 • Totalentrepriser

 • Vi maler og ordner dine gulve

 • Større og mindre virksomheder

 • Offentlige institutioner

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Malerarbejde i Lyngby, Herlev og omegn – Gulv-Express ordner din gulve og fikser samtidig en grundig gang malerarbejde, hvis du vil have det klaret på samme tid.

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Professionel rådgivning

Farverådgivning er en vigtig faktor indenfor alt malerarbejde, såfremt der ønskes et professionelt resultat. Vi har den erfaring som sikrer vores kunder en faglig rådgivning, omkring alt malerarbejde til erhverv, private og boligforeninger, f.eks. farvesammensætning, materialer og vedligeholdelse.

Vi overholder alle vores aftaler gennem hele arbejdsforløbet og udarbejder altid en arbejdsbeskrivelse på det aftalte arbejde. Tilbuddet er altid inkl. afdækning af gulve m.v. og naturligvis oprydning efter endt arbejde.

PRISER

Tilfredshed med garanti

Hos Gulv og Malerexpressen udfører vi alle former for maling både ude som inde og for private som erhvervskunder, og oveni hatten har vi over 17 års erfaring med i bagagen. På den måde er du sikret en kompetent betjening med fokus på kvalitet frem for kvantitet. Skal vi klare dine maleropgaver til en super fordelagtig pris? Så står vi klar til at rykke ud allerede i morgen!

PRIS EKSEMPLER:

Lukning af mindre huller, grunding + 2x maling
Kr. 70,- ex. Moms pr. m2


Filtning, grunding og 2x maling
Kr. 150,- ex. Moms pr. m2


Spartling, filtning, grunding og 2x maling
kr. 200,- ex. Moms pr. m2


Let slibning samt maling af paneler
Kr. 60,- ex moms pr. lbm


*Bemærk at priserne er for vægareal, ikke gulvareal. For at få loft og vægareal af en bolig, skal man gange gulvareal med 3. Dvs. en stue på 30 m2 har ca. 90 m2 i loft og vægge. Hvis det kun er vægge, så ganger man med 2. Dvs. en stue på 30 m2 har ca. 60 m2 vægge.

STÅR DU OG SKAL BRUGE EN MALER – KONTAKT OS OG HØR MERE.

Vi står altid klar med et par gode råd og vejledning til dig omkring din maleropgave. Ring, skriv en mail eller udfyld vores kontaktformular her på siden – så kan vi sammen afdække behovet og aftale nærmere

+45 42 42 96 85

info@gulv-express.dk

  Vigtig information til maler

  Under dette punkt vil du læse om vigtig information til vores malerområde:

  Håndværkerfradraget2019-06-20T06:51:23+00:00

  Regeringen har valgt at håndværkerfradraget på malerarbejde kun gælder for det udvendige malerarbejde i hele 2019. Sommerhuse og fritidshuse er også en del af den nye aftale.

  I hele 2019 er det muligt at opnå fradrag på arbejdslønnen i forbindelse med alt udvendigt malerarbejde på din helårsbolig. Det også muligt at få fradrag for arbejde udført på din sommer- eller fritidsbolig. Det betyder en kontant besparelse på din håndværkerregning.

  Træk din regning fra i Skat
  Penge tilbage i din lomme

  Alt udvendig malerarbejde, som du bestiller hos os, betyder dermed penge tilbage i din lomme. Alt, du skal gøre, er at trække beløbet til arbejdsløn fra som servicefradrag på din næste selvangivelse.

  Nemt at få penge tilbage

  Beløbet skal blot skrives på din selvangivelse sammen med nogle få oplysninger. Du kan få fradrag for arbejdsløn op til 15.000 kr. inkl. moms om året, for hver voksen person i din husstand.

  Hvor meget får jeg tilbage?

  Servicefradraget har samme værdi for dig som for eksempel dit fagforeningsfradrag eller kørselsfradrag. I en gennemsnitskommune er værdien en tredjedel. Så hvis du kan skrive 15.000 kr. på din selvangivelse som servicefradrag, vil du få cirka 5.000 kr. tilbage i skat.

  TypeBeskrivelsePris dkr. ekskl. moms
  MalerLukning af mindre huller, grunding + 2x malingKr. 70,- ex. Moms pr. m2
  MalerFiltning, grunding og 2x maling Kr. 150,- ex. Moms pr. m2
  MalerSpartling, filtning, grunding og 2x malingkr. 200,- ex. Moms pr. m2
  MalerLet slibning samt maling af panelerKr. 60,- ex moms pr. lbm
  Bemærk at priserne er for vægareal, ikke gulvareal. For at få loft og vægareal af en bolig, skal man gange gulvareal med 2. Dvs. en stue på 30 m2 har ca. 90 m2 i loft og vægge. Hvis det kun er vægge, så ganger man med 2. Dvs. en stue på 30 m2 har ca. 60 m2 vægge.

  PRIS GARANTI

  Vi har pris garanti, du kan derfor altid være sikker på at du betaler mindste pris

  100% TILFREDS

  Vi går først når vores kunde er 100 % tilfreds. Vi står naturligvis inde for garanti og kvalitet – uanset om der er gået nogle måneder siden behandlingen.

  17 ÅRS ERFARING

  Med over 17 års erfaring, har vi stor erfaring indenfor gulvbehandling, og vil kunne rådgive dig om netop dit gulv.

  GODT TILBUD

  Uforpligtende tilbud afgives – kontakt os med det samme – +45 42 42 96 85