Om Gulv & Malerexpressen

Din Male- og Gulvspecialist

Skinderskovvej 10
DK-2730 Herlev
CVR nr.39294648
Tlf.: +45 42 42 96 85
info@gulv-express.dk

Professionel gulvafslibning og malerarbejder

Gulv & Malerexpressen er et professionelt gulvfirma, der udfører gulvafslibning og malerarbejder hurtigt og effektivt. Fra vores hovedkontor i Herlev kører vi rundt med vores service over hele Sjælland og holder især til i området fra Roskilde til Lyngby samt i hele Københavns området.

Vi sørger altid for at sende et veloplagt og kompetent mandskab, der er helt klar til at yde det bedste, de kan. Vores medarbejdere er alle servicemindede, og når de er hjemme hos dig, sørger de for at overholde tidsplanen og rydde pænt op efter sig efter udført arbejde.

Selvom vores kundeservice og vores arbejde er i top, har vi stadig attraktive og fair priser, der er til at betale.

En aftale er en aftale …

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

PRIS GARANTI

Vi har pris garanti, du kan derfor altid være sikker på at du betaler mindste pris

100% TILFREDS

Vi går først når vores kunde er 100 % tilfreds. Vi står naturligvis inde for garanti og kvalitet – uanset om der er gået nogle måneder siden behandlingen.

17 ÅRS ERFARING

Med over 17 års erfaring, har vi stor erfaring indenfor gulvbehandling, og vil kunne rådgive dig om netop dit gulv.

GODT TILBUD

Uforpligtende tilbud afgives – kontakt os med det samme – 42 42 96 85