Professionel rådgivning om ludbehandling

Hvis du ønsker at nyde træets struktur, er ludbehandling af dit gulv en optimal løsning. Med Gulv-Express får du ekspertise i at lave den helt korrekte ludbehandling. Læs mere her på siden. Efter ludbehandling er gulvet næsten som nyt

Med en ludbehandling af dit gulv kan Gulv-Express skabe et resultat, der gør dit trægulv smukt og levende igen. Samtidig har ludbehandling af dit gulv en blegende effekt, der modvirker den naturlige gulning af træet.

Behandling af trægulv – lak- eller ludbehandling af gulv?
Når du vælger en ludbehandling af dit gulv, skal du samtidig selv vedligeholde det med en speciel sæbe. Vi giver altid en dunk gulvsæbe med til den første periode.

Hvis du vælger en ludbehandling, vil dit gulv blive noget lysere, samtidig med at du stadig kan se årerne i træet og træets oprindelige struktur. Ludbehandling af dit gulv har til formål at bevare den lyse farve på gulve af nåletræ, ask, bøg og andre lyse træsorter. Gulvet bliver ikke så beskyttet som ved en lakering, og derfor skal det efterbehandles.
Ved ludbehandling af dit gulv kan du vælge enten:

Ludbehandling med hvid lud, hvorved du opnår, at dine trægulve bliver meget mere lyse og samtidig kan du se træets struktur.

Professionel ludbehandling alternativ

Eller du kan vælge:

Ludbehandling af gulv med naturlud, hvorved dine trægulve beholder deres oprindelige lud, deres naturfarve og den synlige træstruktur

Dine gulve får et mere “råt” look, og dit gulv vil være mere ru end efter lak og oliebehandlinger. Derfor vil det være godt for dit gulv, hvis du løbende efterbehandler det med sæbe eller olie, hvorved både holdbarheden og det flotte udtryk beholdes.
Sæbebehandling af dit trægulv med Gulv-Express

En god start efter en ludbehandling af dit gulv er 5-7 sæbebehandlinger, før gulvet tages i brug. Så har du et modstandsdygtigt gulv mange år fremover.

Vi påsætter også paneler, og ønsker du det, maler vi gerne vægge, gulve og lofter også.

Hos Gulv-Express giver vi dig naturligvis gode råd og vejledning omkring vedligeholdelse af dit gulv, inden vi slutter vores arbejde med ludbehandling af dit gulv. Og vi er ikke tilfredse med resultatet, før du er det.

Tilfredshed med garanti

Vi tør godt garantere dig, at du efter vores gulvbehandling vil føle, at du næsten kan svæve hen over det smukke gulv. Du får et gulv, du kan glæde dig over hver dag mange år frem. Vi sætter også panelerne fast, ligesom vi gerne maler vægge, gulve og lofter – så dine rum bliver helt nyistandsat. Og vi rydder naturligvis pænt op efter os. En gulvbehandling giver dine gulve nyt liv

Vigtig information til ludbehandling

Under dette punkt vil du læse om vigtig information til vores ludbehandling:

Skulle De være uheldig at få pletter på Deres nye gulvtæppe, følg da altid pletnøglen.

Hvis de ikke har en sådan, ring gerne til Gulvexpressen som altid vil hjælpe med råd og vejledning. Gulvexpressen har et stort udvalg i pletfjerningsmidler Slæb aldrig tunge møbler hen over gulvbelægningen, da der derved kan komme spor og buler i den.

Riv aldrig i løse tråde, men klip dem over med en saks. Når et tungt møbel har stået længe på samme sted, vil der være trykmærker i tæppet. Disse mærker kan være vanskelige at komme af med, dog vil det til dels rette sig selv over nogle uger.

Støvsugning med mundstykket direkte på trykmærket har en positiv effekt.

Monterer De tæppet selv, så husk tæppetape. Det er vigtigt, at tæppet er fikseret med tape og strammet ud i modsat fald kan det bule eller trække sig så tæppet ikke længere passer. Ved køb af tæpper med en anden bagside end skum, skal disse fikseres med lim, da der ellers vil være risiko for, at tæpperne begynder at bule eller trække sig med tiden.

Ved pålægning af vinyl er det vigtigt altid at montere sandlister samt fejelister, da vinylen altid skal skæres med luft til kant, så det i løs tilstand kan bevæge sig. I større rum over 20 m2 skal vinylen fikseres med lim. Undergulvet skal være helt plant uden fuger, buler, lunker eller revner, da disse vil blive synlige gennem vinylen efter montering. Husk sandlister samt fejelister.

Det er vigtigt at følge anvisningen på limspanden, specielt med hensyn til limens tørretid. Vinylen skal limes på sugende underlag, da limen ellers ikke kan hærde op. Monteres vinylen for hurtigt, vil der kunne fremkomme ”gasbuler”, som ikke kan fjernes, uden at man prikker hul i vinylen. Husk filtdupper under stole til beskyttelse af vinylen. Vi anbefaler brug af behørigt vaskeplejemiddel til vask af vinylen.

Tillykke med Deres nye trægulv eller laminatgulv

Inden De begynder lægningen af Deres trægulv, bedes De kontrollere, at Deres undergulv overholder tolerancekravene, dvs. at ujævnheder i undergulvet aldrig må overstige +/- 2 mm over 2 mm ret skinne.

Et trægulv reagerer altid på ujævnheder (Gulvet kan begynde at bue eller samlinger kan gå fra eller knække). Der gøres opmærksom på, at såfremt trægulvet ikke monteres af Gulvexpressen , er De som kunde ansvarlig for, at samtlige brædder efterses nøje for eventuelle fejl, da gulvet ikke erstatte, når det først er pålagt.

Trægulvets fugtighed er under påvirkning af fugtigheden i luften og varmen i rummet. Dette får trægulvet til at udvide sig og trække sig sammen. Der kan derfor periodevis forekomme knirkelyde. Vi skal gøre opmærksom på, at der kan forekomme delte brædder i pakkerne.

Gulvet er leveret med en ligevægtsfugt, som svarer til en luftfugtighed i rummet på mellem 35-65 RF (Relativ Fugtighed). Det er derfor meget væsentligt, at luftfugtigheden i rummet holdes inden for den nævnte grænse. Ved vandbåren gulvvarme skal varmen være styret af en shuntventil med maks. Fremløbstemperatur på 40 grader, og overfladetemperaturen på trægulvet må maks. være 27 grader.

Trægulve, uanset overfladebehandling, kan misfarves og/ eller udtørres af direkte og længerevarende sollys. Det er derfor en god idé med en form for solafskærmning i disse områder.

Vores 8 dages returret gælder også for gulve, såfremt de returneres i uåbnet originalemballage og ikke er specielt hjemtagne produkter. Efter 8 dage tages gulve IKKE retur, da kravene til opbevaring ikke vides overholdt.

Vi anbefaler brug af behørigt af vaske- og plejemiddel til vedligeholdelse af gulvet.
NB: Vi henviser til de i pakkerne indlagte lægningsvejledninger. 

Hos Gulv-Express sætter vi kundeservicen højt på vores prioriteringsliste, derfor har vi udarbejdet en guide til vedligeholdelse af trægulve – på den måde kan du sikre dig, at du giver dit nyslebne gulv den helt rigtige behandling, der både kan forlænge levetiden og skønheden. Nedenfor giver vi dig et par tips til, hvad du selv kan gøre, når det kommer til vedligeholdelse af trægulve.
Nem vedligeholdelse af trægulve

Efter vi har givet dine trægulve en professionel behandling, kan du glæde dig over, at du kun skal udføre en ganske enkel og overskuelig vedligeholdelse af dine trægulve.
Vedligeholdelse af lakerede gulve

Et lakgulv er super enkelt at vedligeholde. Ja, faktisk er der kun tale om helt almindelig gulvvask – præcis som du ville gøre med andre glatte overflader. Vi anbefaler dog, at du benytter dig af et neutralt rengøringsmiddel ved vask af lakerede gulve – på den måde forlænger du lakkens modstandsdygtighed. Vi anbefaler også at genlakering sker inden, at gulvet bliver alt for slidt, så den glatte overflade bibeholdes.
Ludbehandlet gulv – vedligeholdelse

Et ludbehandlet gulv er nemt at vedligeholde. Den primære vedligeholdelse er støvsugning, og hvis trægulvet trænger til vask, kan du eksempelvis bruge en hvid olie – den både plejer og giver dit gulv en flot, frisk finish. Du kan også bruge sæbespåner til vedligeholdelse af dine trægulve; sæbespåner både rengør og mørkner gulvets lyse udtryk.
Sæbebehandlet gulv – vedligeholdelse af trægulve

Et sæbebehandlet gulv kræver en smule mere forsigtighed end vedligeholdelse af andre typer trægulve. Her kan du rengøre gulvet med en blød kost eller en støvsuger med blødt børstemundstykke for at undgå ridser i gulvet. Du kan også fra tid til anden vaske gulvet med sæbespåner, som både renser og giver gulvet en mere stærk overflade.
Spørgsmål til vedligeholdelse af trægulve?

Er du i tvivl, om du giver dit trægulv den rigtige behandling, eller har du spørgsmål til vask af lakerede gulve? Så er du velkommen til at ringe til os på +45 89 88 44 92, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål omkring vedligeholdelse af trægulve.

Regeringen har valgt at håndværkerfradraget på malerarbejde kun gælder for det udvendige malerarbejde i hele 2019. Sommerhuse og fritidshuse er også en del af den nye aftale.

I hele 2019 er det muligt at opnå fradrag på arbejdslønnen i forbindelse med alt udvendigt malerarbejde på din helårsbolig. Det også muligt at få fradrag for arbejde udført på din sommer- eller fritidsbolig. Det betyder en kontant besparelse på din håndværkerregning.

Træk din regning fra i Skat – penge tilbage i din lomme

Alt udvendig malerarbejde, som du bestiller hos os, betyder dermed penge tilbage i din lomme. Alt, du skal gøre, er at trække beløbet til arbejdsløn fra som servicefradrag på din næste selvangivelse.

Nemt at få penge tilbage

Beløbet skal blot skrives på din selvangivelse sammen med nogle få oplysninger. Du kan få fradrag for arbejdsløn op til 15.000 kr. inkl. moms om året, for hver voksen person i din husstand.

Hvor meget får jeg tilbage?

Servicefradraget har samme værdi for dig som for eksempel dit fagforeningsfradrag eller kørselsfradrag. I en gennemsnitskommune er værdien en tredjedel. Så hvis du kan skrive 15.000 kr. på din selvangivelse som servicefradrag, vil du få cirka 5.000 kr. tilbage i skat.

Står du og skal have ludbehandlet gulvene?

Vi står altid klar med et par gode råd og vejledning til dig hvis du står og skal have ludbehandlet gulvene. Ring, skriv en mail eller udfyld vores kontaktformular her på siden – så kan vi sammen afdække behovet og aftale nærmere

Hvad siger vores kunder?


God kommunikation
Havde været i kontakt omkring en hasteopgave med gulvslibning, og deres centrale kontor setup gjorde at kommunikationen og planlægning var ekstremt hurtigt og effektiv således at vi kunne arrangere, henover weekenden, gulvslibning om mandagen.


Fantastisk arbejde
Vi benyttede Gulvexpressen til at få slebet og lakeret vores gulve i det gamle rækkehus vi nu beboer. Det hele skete imedens der var et væld af andre håndværkere der travede ind og ud, men Slibemesteren udviste stor tålmodighed med os, lavede et fantastisk FLOT STYKKE ARBEJDE. 10 stjerner herfra!


Kæmpe anbefaling
Hermed min allerbedste anbefaling af Gulvexpressen! De forvandlede et gammelt tyndslidt 60’er parket-gulv, som flere havde svoret ikke kunne reddes, til det smukkeste ensartede gulv med flot klædelig matlak. Desuden er priserne yderst rimelige!

 
Super oplevelse
Super oplevelse. Det er virkelig professionelt udført arbejde. De kom til tiden og kommunikationen på mail og telefon fungerede perfekt, både med hensyn til tidsplan, rådgivning osv.. Vil helt sikkert bruge dem igen.

 
Meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med virksomhedens arbejde, jeg vil anbefale det til alle.

 
God gulvafslibning
Rigtig god gulvafslibning, meget venlig og professionel service. Hurtigt udført og meget god kvalitet.


Flot arbejde
Slibning og 3 gange lak – flot arbejde!


5 stjerner
Fint og grundigt arbejde. Kan klart anbefales.


Fantastisk arbejde
Fantastisk og flot resultat gennemført på meget kort tid. Meget venlig og grundig service. Kan varme anbefales


God kommunikation
Havde været i kontakt omkring en hasteopgave med gulvslibning, og deres centrale kontor setup gjorde at kommunikationen og planlægning var ekstremt hurtigt og effektiv således at vi kunne arrangere, henover weekenden, gulvslibning om mandagen.


Fantastisk arbejde
Vi benyttede Gulvexpressen til at få slebet og lakeret vores gulve i det gamle rækkehus vi nu beboer. Det hele skete imedens der var et væld af andre håndværkere der travede ind og ud, men Slibemesteren udviste stor tålmodighed med os, lavede et fantastisk FLOT STYKKE ARBEJDE. 10 stjerner herfra!


Kæmpe anbefaling
Hermed min allerbedste anbefaling af Gulvexpressen! De forvandlede et gammelt tyndslidt 60’er parket-gulv, som flere havde svoret ikke kunne reddes, til det smukkeste ensartede gulv med flot klædelig matlak. Desuden er priserne yderst rimelige!


Super oplevelse
Super oplevelse. Det er virkelig professionelt udført arbejde. De kom til tiden og kommunikationen på mail og telefon fungerede perfekt, både med hensyn til tidsplan, rådgivning osv.. Vil helt sikkert bruge dem igen.


Meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med virksomhedens arbejde, jeg vil anbefale det til alle.


God gulvafslibning
Rigtig god gulvafslibning, meget venlig og professionel service. Hurtigt udført og meget god kvalitet.


Flot arbejde
Slibning og 3 gange lak – flot arbejde!


5 stjerner
Fint og grundigt arbejde. Kan klart anbefales.


Fantastisk arbejde
Fantastisk og flot resultat gennemført på meget kort tid. Meget venlig og grundig service. Kan varme anbefales

INDHENT ET TILBUD

Få et tilbud på en fuldslibning af dine gulve.