Gulvarbejder

Din gulvspecialist

Skinderskovvej 10
DK-2730 Herlev
CVR nr.39294648
Tlf.: +45 42 42 96 85
info@gulv-express.dk

  • Private boliger

  • Totalentrepriser

  • Større og mindre virksomheder

  • Offentlige institutioner

SE PRISER

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi har mere end 17 års erfaring med gulvafslibning og vi ved, hvordan vi sikrer, at du får det smukkeste gulv efter en gulvafslibning.

Hvis du eventuelt har et smukt, gammelt gulv, som du overvejer at rykke op – er vi er eksperter i at forvandle gamle gulve til smukke, glatte overfalder. Med andre ord kan en gulvafslibning puste nyt liv i dit gulv.

Vidste du, at en gulvafslibning, gulvlakering eller ludbehandling kan give gulvene et helt nyt liv, hvor de kan holde mange år endnu. Du kan altid ringe til Gulv Express og få rådgivning omkring din gulvafslibning. Kontakt os for et tilbud.

Vælg type af slibning eller gulv:

AFSLIBNING
AFHØVLING
INSPIRATION

Vælg type af efterbehandling:

OLIEBEHANDLING
LUDBEHANDLING
SLIBNING OG LAKERING

PRISER

Tilfredshed med garanti

Hos Gulv og Malerexpressen udfører vi alle former for gulvafslibninger og overfladebehandlinger, og oveni hatten har vi over 17 års erfaring med i bagagen. På den måde er du sikret en kompetent betjening med fokus på kvalitet frem for kvantitet. Skal vi klare din gulvafslibning til en super fordelagtig pris? Så står vi klar til at rykke ud allerede i morgen!

Vi er eksperter i at skabe smukke gulve med nænsomme gulvafslibninger – vi ved præcist, hvad der er bedst for netop din gulvtype. Inden vi går i gang med din gulvafslibning til en fair pris, sørger vi for at sætte dig ind i slagets gang, så du ved, hvordan processen bliver. Hos os er en aftale en aftale, både når det kommer til deadline og priser på gulvafslibning.